Bliv forhandler af Danmarks første sundhedssikre menukort

Forhandlere af Amenus produkter, er med til at sikre både gæster og personale. Vores produkter er rettet mod restauranter, cafeer, kroer, hoteller og andre med traditionelle menukort, der ønsker at give deres gæster og personale den bedste mulighed for at undgå smittespredning af vira og bakterier.

Når du forhandler vores produkter, bliver du en del af den nye trend i restaurationsbranchen, de digitale selvbetjeningsløsninger.

Flere og flere køkkenchefer, ejere og indkøbsfolk har fået øjnene op for, at gæster ofte benytter en computer, tablet eller mobiltelefon til at udvælge deres madoplevelser. Amenus produkter er en forlængelse af denne tendens hos forbrugerne og i branchen.

Med Amenu, er du med til at forhandle produkter der følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen om at tilbyde gæster og personale selvbetjeningsløsninger.

Som forhandler bliver du automatisk tilbudt nye funktioner i vores system, i takt med at de bliver rullet ud. Det betyder at værdien for dig og dine kunder øges, hver gang vi tilføjer ny funktionalitet.

Kontakt os og få en snak om hvordan vi kan starte et sundt og frugtbart samarbejde.

Det virus- og bakteriefri menukort fra Amenu
Tilføj eventuelt en besked.